Buiten

Competitief

Samenwerken

10-5000 Personen

Choices

In de game “Choices” is het 1996. Jullie zijn gevangen geweest in Cell block D van de State Prison. Door gebrek aan ruimte worden jullie echter allemaal tegelijk losgelaten in de buurt van je oude woonomgeving. Het gevaar om weer terug te vallen in oude criminele gewoontes ligt om de hoek!

Chapmann, je goede vriend, oefent al druk op je uit. Je doet je best om op het rechte pad te blijven, maar dan slaat het noodlot toe.

Maak de juiste keuzes

In dit spel speel je in teams van 5 tot 8 spelers tegen elkaar. Gewapend met een tablet ga je met je team op pad. Je zoekt je een weg in de vrije wereld, strijd tegen jezelf, je verleden en je omgeving. Houd je het vol of bezwijk je onder druk van de criminele onderwereld? Verdien je snel geld, of neem je een nette baan aan?
Door handel, snelle moves, slimme inzetten en vooral snel denken, probeer je als eerste genoeg geld te verdienen om aan de ondergang te ontkomen en de andere teams te verslaan. Een bloedstollende en hectische strijd, die je alles op alles laat zetten om te winnen!

Lukt het jullie om het noodlot te keren?

Deze GPS-Game is te spelen vanaf onze eigen locatie, maar ook in elke grote stad in Nederland en België.

Prijs Choices op onze locatie

Duur: 2,5 uur
Per persoon € 25,45 excl. 9% btw.

Ben je met minder dan 10 personen kun je voor 10 personen boeken.

Ben je met 25 of meer personen vraag dan een offerte aan.

Prijs Choices externe locatie

Duur: 3 uur
15 – 49 personen € 29,45 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 27,45 pp excl. 21% btw.
100 – 5000 personen € 25,45 pp excl. 21% btw.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*