Themafeest

Buiten

OMG

50 - 5000 Personen

Bedrijfsfestival Amsterdam

Het bedrijfsfestival Amsterdam is een van onze leukste zomer bedrijfsevenementen. Op ons eigen evenemententerrein aan de rand van Amsterdam-west, in de Tuinen van West, organiseren we jaarlijks evenementen, activiteitenbedrijfsfeesten en teamuitjes voor wel 50.000 man per jaar. Organiseer nu je eigen bedrijfsfeest op het terrein van UP Events. Laat je inspireren en activeren door ons speelse terrein, welke voorzien is van alle gemakken. Jouw bedrijfsfestival zal een enorm succes worden. De keuze is reuze, met onder andere foodtrucks, eigen loodsen en tenten, actieve en creatieve activiteiten en workshops, drankarrangementen en nog veel meer. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden, vul dan hieronder het contactformulier in!

Wat is er nog meer mogelijk

Het is ook mogelijk een activiteit zoals de Graffiti workshop, Expeditie Robinson of een Escape Challenge Morte Frio toe te voegen aan het Apres Ski bedrijfsfeest. En wat dacht je van een heerlijke BBQ of Tapas buffet.

Alles is mogelijk

Het programma zoals hier beschreven is een van de vele opties. Wij kunnen ons Apres Ski bedrijfsfeest concept geheel voor je op maat maken. Of het nu voor een kerstfeest, bedrijfsthemafeest of de nieuwjaarsborrel is. Wil je liever een korter programma of juist een programma dat nog uitgebreider is? Neem gerust contact met ons op per telefoon 020-4635850 of via het contactformulier.

Dit bedrijfsfeest is inclusief:

Bedrijfsfestival decoratie
Onbeperkt pils, wijn, frisdrank, koffie, thee
Diverse hapjes

Bedrijfsfestival Sum UP

Locatie: Tom Schreursweg 8, 1067 MC Amsterdam
Duur: 4 uur
Vanaf 100 personen: € 79,95 pp excl. btw.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*