Buiten

Samenwerken

Competitief

Vanaf 10 Personen

Beach Games 

De Beach Games is een leuk sportief teambuilding programma op het strand. Jullie groep wordt in verschillende teams verdeeld en gaat de strijd aan op een aantal Beach Games. Denk hierbij aan Beach Volleybal, La Crosse, Knotshockey en Beach voetbal. Iedereen in het team blinkt wel ergens in uit en samenwerken is het keyword. De dag wordt afgesloten met alle roem voor het winnende team en de daarbij horende prijs.

Wij kunnen de Beach Games op onze locatie in Amsterdam (op ons eigen strand) of op een andere strand locatie in Nederland voor jullie verzorgen.

Beach Games Combinaties

Je kunt Beach Games hier op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals lasergamen, bubbel voetbal, Escape Room of VR-games. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31 (0) 204635850.

 

Kies uit de volgende onderdelen

De Beach Games bestaat uit een aantal onderdelen. Het aantal onderdelen is afhankelijk van het aantal deelnemers en de tijd van de Beach Games. Bij een Beach Games van 3 uur zullen in de meeste gevallen 6 onderdelen worden gespeeld. Voor de Beach Games kun je uit de volgende onderdelen kiezen, geef in het tekstvlak a.u.b. jullie voorkeurs- activiteiten door.
Blind voetbal /Blind parcour
Katapult bouwen
Wandelende A
Bamboe Challenge
Robinson race
Archery Tag / Target shooting
La Crosse
Flagball
Knotshockey
Mega Estafette (Skilattenloop, loopbroek, springtapijt (mega jenga))
Ultimate Frisbee / Disc golf (mikken)
Sporten als; Volleybal, Voetbal, trefbal

Prijs op onze locatie

Duur: 1,25 uur
10 – 5000 personen: €22,95 pp excl. 9% btw.

Ben je met minder dan 10 personen kun je voor 10 personen boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Prijs op externe locatie

Duur: 3 uur
15 – 5000 personen: € 29,95 pp excl. 21% btw.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen