Themafeest

Binnen

Buiten

Vanaf 50 Personen

Apres Ski Bedrijfsfeest

Een wunderbar Apres Ski bedrijfsfeest waar de gehele locatie is omgebouwd in Tiroler sfeer. Vier dit bedrijfsthemafeest op de locatie van UP Events. Geniet van overheerlijke Glühwein en waan je, samen met je collega’s, in een enorme Après-skibar. De latten hangen aan de muur, trek je Lederhosen of Dirndl dus aan en kom gezellig après-skiën bij UP!
Het UP Events terrein in Amsterdam West is geheel in winterse sferen. Met duizenden lichtjes en een terras met buitenbar waar de lekkerste biertjes worden verzorgd.

De leukste Apres Ski activiteiten

Een Apres Ski bedrijfsfeest is natuurlijk niet compleet zonder echte winter activiteiten. Het Apres Skifeest is inclusief de Winter Olympics activiteiten: skibroek hangen, bier pul schuiven, spijkers meppen, sneeuwpop worstelen en ijspegel vangen.

Maak direct een afspraak om onze locatie te komen bekijken: 020-4635850

Wat is er nog meer mogelijk?

Het is ook mogelijk een activiteit zoals IJssculpturen workshop, Graffiti workshop of een Escape Challenge Morte Frio toe te voegen aan het Apres Ski bedrijfsfeest. En wat dacht je van een heerlijke winter BBQ of stamppot met rookworst? Zin in meer sportiviteit, bekijk onze Winter Olympics!

Alles is mogelijk

Het programma zoals hier beschreven is een van de vele opties. Wij kunnen ons Apres Ski bedrijfsfeest concept geheel voor je op maat maken. Of het nu voor een kerstfeest, bedrijfsthemafeest of de nieuwjaarsborrel is. Wil je liever een korter programma of juist een programma dat nog uitgebreider is? Neem gerust contact met ons op per telefoon 020-4635850 of via het contactformulier.

Dit bedrijfsfeest is inclusief:

Feestlocatie
Apres Ski bedrijfsfeest decoratie
Eventmanager
Onbeperkt pils, wijn, frisdrank, koffie, thee
Diverse hapjes
Apres Ski DJ

Apres Ski Bedrijfsfeest sum UP

Locatie: Tom Schreursweg 8, 1067 MC Amsterdam
Duur: 4 uur
Vanaf 50 personen €49,95 pp excl. btw.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*

Escape game voor grote groepen

Speel Morte Frio