Fysiofun online energizer

De te gekke online energizer fysiofun is een ludieke manier om een serieus probleem te bespreken. Onze vrolijke fysiotherapeut komt jullie online inspireren en daagt jullie uit om op nieuwe manieren te bewegen. Deze energizer van 15/30 minuten leert de deelnemers een betere werkhouding en geeft ze hele toepasbare tips en bruikbare oefeningen. De gasten leren hoe de wervelkolom zich aanpast tijdens zittend werken en wat ze kunnen doen om flexibel te blijven achter het bureau. Vervolgens worden zij verrast door de geweldige dingen die het lichaam kan en leren ze vingervlugge en breinbrekende bodytricks. Om ook de stressvolle momenten aan te kunnen wordt deze beweeglijke sessie heel relaxed afgesloten met een mini-meditatie voor kalmte en ontspanning…hummmmmmmm

Vitaliteitsprogramma met fysiofun

Fysiofun is ideaal te gebruiken als onderdeel in een vitaliteitsprogramma. Weten hoe en wanneer je het beste kunt bewegen is super waardevol. combineer fysiofun met onze vitaliteitsgame. Een ideale combinatie om jullie weer lekker aan het bewegen te krijgen op een leuke en ludieke manier. Bel op+31(0)204635850 of mail ons voor de mogelijkheden.

Prijs online energizer fysiofun

De online energizer fysiofun is te boeken voor 15 tot 30 minuten. De prijs op onze website is de prijs die je betaald, ongeacht of je voor de 15 of 30 minuten kiest.

Tijdsduur: 15/30 minuten (je kunt zelf kiezen hoe lang)
Aantal personen: 45 – 5000
Prijs: €9,95 p.p. excl. btw. (minimaal €450,- of 45 personen)

Voorbeeld programma

Dit is een voorbeeld programma met fysiofun. Natuurlijk zijn de datum en tijd naar jullie wensen aan te passen.

16:00 – 17:00 Vergadering deel 1
17:00 – 17:05 Uitleg spel
17:05 – 17:35 30 Minuten fysiofun
17:35 – 18:35 Vergadering deel 2

De leukste online evenementen

Into Fresh Air Online Energizer
Into Fresh Air Online Energizer

Into fresh air

De fantastische online energizer Into Fresh Air zorgt voor een korte pauze tijdens je online event, online vergadering of online bedrijfsuitje.

Online Event Virtueel Event

Online event

Online event organiseren: virtueel / digitaal/ live stream / streaming / hybride events

Project Arrow UP Events 4 gezichten

Online teambuilding

De leukste online teambuilding games voor jouw online evenement of online bedrijfsuitje. Voor groepen van 10 tot wel 5000 personen.