Energizer

Tijdens een evenement, vergadering of bedrijfsuitje is een korte break door middel van een energizer een simpele manier om alle deelnemers weer gefocused te krijgen. Veel bijeenkomsten kunnen niet doorgaan in gebruikelijke vorm en worden genoodzaakt plaats te vinden. Bijeenkomsten van 4 uur zijn geen uitzondering meer, maar hoe hou je de energie en focus op peil?

Gebruik een van onze energizers. Korte activiteiten die zorgen voor afwisseling bij de deelnemers, voor het losmaken van energie en voor het richten van de aandacht. Het doel van onze energizers is vooral dat het leuk is. Dat er een moment is van samen plezier maken.

Bekijk goed, voordat je een energizer boekt, wat jullie doelgroep is. Mocht je twijfelen helpen we je natuurlijk graag de energizer te kiezen die het beste bij jullie doelgroep past.

Verschillende energizers

Wil je graag een energizer inpassen in jullie event? Wij bieden verschillende oplossingen. Afhankelijk van de tijd die beschikbaar is zijn kunnen wij een aantal energizers aanraden. Wij raden onze energizer Into Fresh Air  of het altijd leuke FysioFun aan. Houd er rekening mee dat een energizer minimaal 15 minuten kost. Je bent altijd meer tijd kwijt dan je van te voren denkt. Alleen al de uitleg, dat is toch net even anders dan in real live.

Wat je van te voren goed moet overwegen is hoe je het wilt aanbieden. Wil je de energizer bijvoorbeeld zelf organiseren of wil je het liever uitbesteden?

De leukste evenementen

Into Fresh Air Online Energizer
Into Fresh Air Online Energizer

Into fresh air

De fantastische energizer Into Fresh Air is zowel als fysiek te spelen. En zorgt voor een korte pauze tijdens je event, vergadering of bedrijfsuitje.

Fysio fun online energizer

Fysiofun

Een ludieke manier om een serieus probleem te bespreken met onze te gekke online energizer Fysiofun. Onze vrolijke fysiotherapeut komt jullie online inspireren en daagt jullie uit om op nieuwe manieren te bewegen.

nieuw introductiespel door UP Events

Kennismakingsspel

Met het kennismakingsspel van UP Events heeft iedereen meteen speelse interactie met elkaar. Het ijs is gebroken. Zowel Online als Fysiek te spelen.

Energizer tips

Er zijn veel verschillende online energizers te vinden. Wij vinden zelf de volgende ook erg leuk om te doen.

Petje op petje af

Een korte quiz waarbij er stellingen aan de groep worden voorgelegd. Ben je, als deelnemer, het eens met de stelling, dan zet je je petje op. Ben je het oneens met de stelling, dan zet je je petje af. De tijd kan je natuurlijk van te voren makkelijk inschatten. Eventueel is het leuk om er een geinige prijs aan te koppelen. Let wel op dat iedereen een Petje (of een ander hoofddekstel) klaar heeft liggen.

Een leuk alternatief is om een mondkapje i.p.v. een petje te gebruiken. Denk er wel over na of dit eventueel niet te gevoelig ligt bij de deelnemers. Jij weer natuurlijk het beste hoe dit bij jullie eigen groep zal vallen.

Bingo

Een andere leuke energizer is de Bingo. Bingo is een spel dat iedereen kent dus veel uitleg is niet nodig. Maak van te voren een bingokaart met daarop bijvoorbeeld 9 of 16 vakjes. Op elk vakje zet je een plaatje van een voorwerp dat iedereen wel in huis heeft. Zorg er voor dat alle deelnemers deze bingokaart ontvangen. Je kunt dit per post opsturen of digitaal doen. Het doel van het spel is natuurlijk om als eerste Bingo te krijgen. Dit doen de deelnemers door de items te verzamelen. Een complete rechte lijn, horizontaal, verticaal of diagonaal geeft Bingo. Zodra we weer bij elkaar mogen komen raden wij de muziek bingo aan op onze locatie.

Je kunt zelf nog kiezen om er een virtuele prijsuitreiking aan te koppelen.

Dans energizer

Als je echt even de energie wilt boosten is de dans energizer en super idee. De dansinstructeur zet een lekker muziekje op en zorgt voor leuke toegankelijke dans oefeningen. Kijk wel altijd goed naar je doelgroep bij het kiezen van de muziek. Deze energizer werkt zowel kort, bijvoorbeeld 10 minuten, als wat langer.

Zorg dat de deelnemers voldoende ruimte hebben om te bewegen. Daarnaast is makkelijk zittende kleding geen overbodige luxe.

Sport energizer

Samen met je collega’s sporten tijdens de sport engerizer. Een korte work-out waarbij je alle spieren weer even los maakt. Na aantal uren zitten en luisteren tijdens een event of vergadering kan iedereen dit wel gebruiken. Er zijn veel verschillende vormen van sport die hiervoor geschikt zijn. Denk hierbij aan Yoga, Boxen, Fitness of Aerobics.

Ook deze energizer is geschikt voor korte en langere breaks.