Online energizer Run Forrest run

Door de Covid-19 uitbraak is er veel veranderd in de meeting en eventbranche. Veel bijeenkomsten kunnen niet doorgaan in gebruikelijke vorm en worden genoodzaakt online plaats te vinden. Online bijeenkomsten van 4 uur zijn geen uitzondering meer, maar hoe hou je de energie en focus op peil?
Precies, gebruik een van onze online energizers. Korte activiteiten die zorgen voor afwisseling bij de deelnemers, voor het losmaken van energie en voor het richten van de aandacht. Het doel van onze online energizers is vooral dat het leuk is. Dat er een moment is van samen plezier maken.

Vitaliteitsprogramma

Run Forrest run is ook ideaal te gebruiken in een vitaliteitsprogramma. We kunnen de app zo instellen dat medewerkers, bijvoorbeeld, elke dag of paar dagen nieuwe vragen en opdrachten krijgen. Extra leuk is het natuurlijk om vragen over het eigen bedrijf in de game te verwerken. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Hoe werkt energizer Run Forrest run

Run Forrest run is een online energizer waarbij deelnemers gedwongen worden om naar buiten te gaan. Even achter hun laptop vandaan. De benen te strekken, bewegen, wat gezonde meters maken in de frisse lucht en dat alles op een speelse manier. Het spel wordt gespeeld via onze game app. Die gemakkelijk te downloaden op een eigen smartphone. Het spel starten gaat makkelijk via een QR code die wij mailen.
Elke 50 meter die de deelnemers afleggen triggert een vraag of opdracht. Beantwoord je de vraag goed of voer je de opdracht goed uit dan verdien je punten. Hoe meer meters je maakt, hoe meer vragen je krijgt en hoe meer punten je kunt behalen.
Wie van jullie haalt de hoogste score?

Keywords: Fun, actief & outdoor, creatief denken, hersenkrakers, puzzels en braingames oplossen, virtueel/digitaal.

Prijs online energizer run Forrest run

Tijdsduur: 15/30 minuten (je kunt zelf kiezen hoe lang)
Aantal personen: 10 – 5000
Prijs: €9,95 p.p. excl. btw.

Bel Teambuilding AmsterdamOfferte aanvragen

Voorbeeld programma

17:00 – 17:02   Uitleg spel (of Do It Yourself)
17:00 – 17:15    15 minuten outdoor fun
17:15 – 17:20    Winnaar bekendmaken + beeldmateriaal bekijken