Online energizer Into fresh air

Online energizer ‘’Into fresh air’’ is een out of the box en multi-inzetbare energizer. Deelnemers kunnen vanaf iedere locatie ter wereld meespelen. Tegelijkertijd is het een spel waarbij ze even lekker naar buiten mogen, weg van hun laptopscherm, wat gezonde meters maken en de benen strekken in de frisse lucht.

Het spel wordt gespeeld via onze game app, die makkelijk en gratis te downloaden is op iedere smartphone.
Na een korte speluitleg van een instructeur worden de deelnemers naar buiten gestuurd. Iedere 100 meter opent de app een leuke vraag, foto of video-opdracht. Hoe meer meters je maakt, hoe meer vragen en punten je kunt behalen. Wie van de deelnemers scoort de meeste punten?
Een rondje lopen was nog nooit zo leuk. Strik je veters en vergeet je huissleutel niet!

Breed inzetbaar en perfect te personaliseren

Into fresh air is een flexibel spel en breed inzetbaar. Denk hierbij aan:

  • Een energieke break tijdens een event of vergadering.
  • Een activatie voorafgaand aan een event. Zo kan je tussen de ‘save the date’ en het geplande event de doelgroep even te prikkelen met een gepersonaliseerde game.
  • Ook is het mogelijk om deelnemers bijvoorbeeld wekelijks te laten spelen om zo binnen een x-aantal weken een gezamenlijk doel te bereiken.

De content van het spel is daarnaast, indien gewenst te personaliseren. Hierdoor is het spel perfect te integreren naar iedere eventdoelstelling. Met Into Fresh Air kun je makkelijk een game-element toevoegen om je doelgroep op een speelse manier bij een belangrijk thema binnen jullie bedrijf te betrekken. Leuke weetjes, bedrijfsinformatie of je strategie met een knipoog integreren? Make it a game!

Prijs van online energizer into fresh air

Tijdsduur: 15-30 minuten
10 – 10.000 personen €9,95 pp excl. 21% btw.

Voorbeeld programma

17:00 – 17:05 Uitleg spel (of Do It Yourself)
17:05 – 17:20 Into Fresh Air
17:20 – 17:30 Beeldmateriaal bekijken + bekendmaking winnaar

Kies 1 van de 8 verschillende thema’s

Veel bedrijven willen elke week of maand meerdere energizers spelen. Vandaar dat we 8 verschillende thema’s hebben voor onze online energizer into fresh air.

Online Energizer Voeding
Voeding
Online Energizer Beweging
Beweging
Online Energizer Geluk
Geluk
Online Energizer Brein
Brein
Online Energizer Persoonlijke Ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling
Online Energizer Omgeving
Omgeving
Online Energizer Plastic
Plastic
Online Energizer Inspiratie
Inspiratie

Resultaten: Individueel vs. teams

Uiteraard zijn de scores en resultaten van de game online en live inzichtelijk. Op die manier kan je na een spel, of periode, precies zien hoe de deelnemers het er vanaf hebben gebracht. Je kunt ervoor kiezen om de deelnemers individueel of in teams te laten spelen. Op die manier kan je het competitie element goed laten leven binnen een organisatie en ook gedurende een langere periode betrokkenheid creëren.

Vitaliteitsprogramma

Into Fresh Air is ook ideaal te gebruiken in een vitaliteitsprogramma. We kunnen het spel zo instellen dat medewerkers, bijvoorbeeld, elke dag of week nieuwe vragen en opdrachten krijgen. Bel op +31(0)204635850 of mail ons voor de mogelijkheden.

De leukste online evenementen

Fysio fun online energizer

Fysiofun

Een ludieke manier om een serieus probleem te bespreken met onze te gekke online energizer Fysiofun. Onze vrolijke fysiotherapeut komt jullie online inspireren en daagt jullie uit om op nieuwe manieren te bewegen.

Online Event Virtueel Event

Online event

Online event organiseren: virtueel / digitaal/ live stream / streaming / hybride events

Project Arrow UP Events 4 gezichten

Online teambuilding

De leukste online teambuilding games voor jouw online evenement of online bedrijfsuitje. Voor groepen van 10 tot wel 5000 personen.

Vitaliteit in een nieuw jasje

Vitaliteitsprogramma bedrijven

Online vitaliteitsprogramma

Boek nu een vitaliteitsprogramma waarin alle medewerkers met elkaar aan de slag gaan. In teams (of individueel) gaan jullie meters maken en zoals jullie gewend zijn.. ‘’We make it a game’’!

Into Fresh Air Online Energizer

Online energizer Into fresh air

De fantastische online energizer Into Fresh Air zorgt voor een korte pauze tijdens je online event, online vergadering of online bedrijfsuitje.

Activiteitenkalender bedrijven scholen

Activiteitenkalender

Boek makkelijk en snel een gevarieerde activiteitenkalender. Zorgvuldig samengesteld met kwalitatieve online fun- en teambuilding games, vernieuwende energizers en social walks- en lunches, waar het onderlinge contact met collega’s centraal staat.