Online Energizer Into Fresh Air

Online Energizer Into Fresh Air ‘’Into Fresh Air’’ is een out of the box en multi-inzetbare energizer. Deelnemers kunnen vanaf iedere locatie ter wereld meespelen. Tegelijkertijd is het een spel waarbij ze even lekker naar buiten mogen, weg van hun laptopscherm, wat gezonde meters maken en de benen strekken in de frisse lucht.

Het spel wordt gespeeld via onze game app, die makkelijk en gratis te downloaden is op iedere smartphone.
Na een korte speluitleg van een instructeur worden de deelnemers naar buiten gestuurd. Iedere 50 meter opent de app een leuke vraag, foto of video-opdracht. Hoe meer meters je maakt, hoe meer vragen en punten je kunt behalen. Wie van de deelnemers scoort de meeste punten?
Een rondje lopen was nog nooit zo leuk. Strik je veters en vergeet je huissleutel niet!

Breed inzetbaar en perfect te personaliseren

Into Fresh Air is een flexibel spel en breed inzetbaar. Denk hierbij aan:
– Een energieke break tijdens een event of vergadering.
– Een activatie voorafgaand aan een event. Zo kan je tussen de ‘save the date’ en het geplande event de doelgroep even te prikkelen met een gepersonaliseerde game.
– Ook is het mogelijk om deelnemers bijvoorbeeld wekelijks te laten spelen om zo binnen een x-aantal weken een gezamenlijk doel te bereiken.

De content van het spel is daarnaast, indien gewenst te personaliseren. Hierdoor is het spel perfect te integreren naar iedere eventdoelstelling. Met Into Fresh Air kun je makkelijk een game-element toevoegen om je doelgroep op een speelse manier bij een belangrijk thema binnen jullie bedrijf te betrekken. Leuke weetjes, bedrijfsinformatie of je strategie met een knipoog integreren? Make it a game!

Prijs van online energizer into fresh air

Tijdsduur: 15-30 minuten
10 – 10.000 personen €9,95 pp excl. 21% btw.

Bel Teambuilding AmsterdamOfferte aanvragen

Voorbeeld programma

17:00 – 17:05    Uitleg spel (of Do It Yourself)
17:05 – 17:20    Into Fresh Air
17:20 – 17:30   Beeldmateriaal bekijken + bekendmaking winnaar

Kies 1 van de 8 verschillende thema’s

Veel bedrijven willen elke week of maand meerdere energizers spelen. Vandaar dat we 8 verschillende thema’s hebben voor onze online energizer Into Fresh Air.

Voeding
Online Energizer Voeding

Beweging
Online Energizer Beweging

Geluk
Online Energizer Geluk

BreinOnline Energizer Brein

Persoonlijke ontwikkeling
Online Energizer Persoonlijke Ontwikkeling

Omgeving
Online Energizer Omgeving

Plastic
Online Energizer Plastic

Inspiratie
Online Energizer Inspiratie

Resultaten: Individueel vs. teams

Uiteraard zijn de scores en resultaten van de game online en live inzichtelijk. Op die manier kan je na een spel, of periode, precies zien hoe de deelnemers het er vanaf hebben gebracht. Je kunt ervoor kiezen om de deelnemers individueel of in teams te laten spelen. Op die manier kan je het competitie element goed laten leven binnen een organisatie en ook gedurende een langere periode betrokkenheid creëren.

Vitaliteitsprogramma

Into Fresh Air is ook ideaal te gebruiken in een vitaliteitsprogramma. We kunnen het spel zo instellen dat medewerkers, bijvoorbeeld, elke dag of week nieuwe vragen en opdrachten krijgen. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.