ANWB

ANWB kortingsbonnen verzilveren

Boek je escape room, outdoor lasergamen, archery tag, boogschieten of bubbelvoetbal.

Hoe werkt het

ANWB-leden kunnen via de website van Het Land van ANWB groepstickets kopen voor de leukste actieve en outdoor activiteiten in Amsterdam. Kies uit escape rooms, lasergame, archery tag, boogschieten of bubbelvoetbal. Elk ANWB groepsticket heeft een unieke reserveringscode. Deze code dien je bij een boeking te verzilveren, waarmee de korting direct wordt toegepast.

Eén code is geldig voor de minimale groepsgrootte. Eventuele extra personen kun je online meteen bijboeken en direct afrekenen via iDeal. Elke code is uniek en daarmee slechts 1x te gebruiken, dus let goed op dat je reservering helemaal klopt!

Een escape room boek je voor een groep volwassenen óf kinderen.

Groepsgroottes

  • Escape room: minimaal 4 personen
  • Outdoor lasergame: minimaal 6 personen
  • Archery tag: minimaal 6 personen
  • Boogschieten: minimaal 6 personen
  • Bubbelvoetbal: minimaal 8 personen

Duur
Hier vind je een overzicht van de verschillende tijden voor de ANWB activiteiten

  • Escape room: 65 minuten (5 min. instructie, 60 min. spelen)
  • Outdoor lasergame: 65 minuten (5 min. instructie, 60 min. spelen)
  • Archery tag: 80 minuten (20 min. instructie, 60 min. spelen)
  • Boogschieten: 65 min (5 min. instructie, 60 min. spelen)
  • Bubbelvoetbal: 75 minuten inclusief uitleg en pauzes

Wanneer geldig

De codes van ANWB zijn alleen geldig voor boekingen in de weekenden (dus op zaterdag en zondag) en in schoolvakanties. Alle activiteiten worden aangeboden tussen 9:00 – 22:00 uur.

De activiteiten vinden plaats bij UP Events. Adres: Tom Schreursweg 8, 1067 MC Amsterdam.

Maak hier je online boeking

Maak je dag compleet met tapas, drankjes en/of een BBQ.

Fout: ID is geen getal

Wat zijn de ANWB activiteiten?

Alle ANWB activiteiten kunnen het hele jaar door gespeeld worden. De escape rooms zijn altijd binnen, de overige activiteiten vinden buiten plaats dus zorg eventueel voor voldoende en warme kleding. Vooraf en naderhand kun je bij UP Events altijd lekker opwarmen, mocht dat nodig zijn.

Escape room de bunker: Je bent een Britse verzetsstrijder tijdens WOII en wilt inbreken in een Luftwaffe communicatiebunker om een geheime boodschap te verzenden.
Escape room vietnamese victim: Je bent in Vietnam een winkeltje in gegaan, maar niets is wat het lijkt. Ontsnappen jullie op tijd?
Escape room kids opa oorlog: Opa Oorlog is jullie liefste opa. Maar nu wordt hij er van beschuldigd beroemde schilderijen te hebben nagemaakt en te hebben verkocht.
Escape room kids die straatbende: Je hebt wat vrienden ontmoet op vakantie in Azië, en loopt over een markt. Dan zien jullie een groepje kinderen een ketting stelen….
Outdoor lasergame: Lasergamen in een arena van 900 m2! Is zowel voor kinderen als volwassenen zeer geschikt. De laserguns geven je het gevoel alsof je in een echt computerspel zit.
Archery tag: Een stoere en intense sport waarbij je met speciale bogen, een masker en speciale pijlen met een stompe punt van foam & rubber gebruikt. Een combinatie van boogschieten en trefbal.
Boogschieten: Bij het boogschieten worden echte pijlen gebruikt. Als iedereen een paar keer heeft kunnen oefenen wordt er een korte wedstrijd gehouden. Wie is de enige echte Robin Hood?
Bubbelvoetbal: Gehuld in een enorme, plastic bal gaan jullie de strijd met elkaar aan op het voetbalveld. Bounce, stuiter en bots er maar op los!

Meer informatie: escape rooms, lasergame, archery tag, boogschieten, bubbelvoetbal. Let wel; de kortingscodes van ANWB kun je alleen op deze, huidige pagina verzilveren.

Vragen

Voor vragen over de aanschaf van je tickets, graag contact opnemen met de ANWB.

Heb je vragen over jouw reservering bij UP Events, dan graag een e-mail sturen naar [email protected].

Veel plezier en Never Grow UP 😉