(Online) activiteitenkalender

Boek makkelijk en snel een gevarieerde activiteitenkalender. Zorgvuldig samengesteld met kwalitatieve online fun- en teambuilding games, vernieuwende, korte, energizers en social walks- en lunches. Hierbij staat altijd het onderlinge contact met collega’s centraal. Je kunt zo veel activiteiten in de activiteitenkalander samenvoegen als je wilt. Of je nu een wekelijks, maandelijks of jaarprogramma maakt.

Stay connected and create unique event experiences!  

Verbinding tussen collega’s

Collega’s leren elkaar beter kennen wanneer ze regelmatig een leuke herinnering creëren. Met onze activiteitenkalender helpen we je makkelijk en snel met een divers en kwalitatief aanbod. Een aanbod dat past bij elk gewenst budget. Zo boek je in 1 keer een kwartaal, halfjaar, of jaarprogramma met online (en live) uitjes waarbij samenzijn en verdere kennismaking centraal staan. De continuïteit zorgt er voor dat de verbondenheid tussen collega’s de pan uit stijgt. Dat ze meer betrokken zijn met elkaar en bij het bedrijf! Dit verhoogt het gevoel van saamhorigheid, wat momenteel juist zo erg nodig is.

Aanbod

Inmiddels beschikt UP Events over een gevarieerd aanbod van online en offline activiteiten. Denk hierbij aan fun- en teambuilding games, online escape game, pubquizzen of onze nieuwe vitaliteitsgame. Daarnaast verzorgen we een aantal leuke energizers zoals ‘’into fresh air’’ en ‘’fysio-fun’’ waarin interactie en bewegen centraal staan. En wat denk je van onze social walks, talks en speeddate sessies waarin je wat laagdrempeliger met collega’s in contact komt.

Uiteraard is het ook mogelijk één van onze live corona proof uitjes en fun- en teambuilding activiteiten toe te voegen aan de activiteitenkalender! Denk hierbij aan leuke citygames, bedrijfsuitje pakketten of andere activiteiten.

Live en online – We’ve got your back(up plan)

Heb je een online uitje gepland en wil je elkaar tegen die tijd liever live ontmoeten? Dan ruil je het uitje gewoon in voor een mooi totaalpakket op onze locatie! Afhankelijk van jullie budget en wensen maken we graag een mooi voorstel voor een vergadering, bedrijfsuitje, congres of bedrijfsfeest. Uiteraard kunnen we in de activiteitenkalender ook een event of uitje bij ons op locatie opnemen. Zo maak je een mix van live en online uitjes. Neem contact met ons en vraag naar de mogelijkheden!

Voorbeeld activiteitenkalender

Stel zelf jullie activiteitenkalender samen. Maak een keuze uit de activiteiten onder elk kopje.

Kies 1 x maandelijkse online game á €19,95
Project Arrow
Project Pegasus
Hackathon
Vitaliteitsgame

Kies 3 x maandelijkse outdoor energizers ‘’ Into fresh air’’ á €9,95 per game
Thema’s: Vitaliteit, beweging, voeding, circulariteit, trivia, showbizz of gepersonaliseerd,

Kies 1 x maandelijkse actieve energizer  á €9,95
Fysio-fun
Dance workout

1 x Maandelijkse speeddate sessie met collega’s á €12,95
Speeddate sessie of social walk and talks of lunches

Prijs per maand

We maken de activiteitenkalender graag samen met jou helemaal op maat. Om je een beeld te geven hebben we een standaard kalender gemaakt die bestaat uit een aantal activiteiten zoals hiernaast omschreven.

50 – 10.000 personen €69.95 pp excl. 21% btw.
Ben je met minder dan 50 personen, geen probleem. Neem contact met ons op en we maken graag een passend voorstel!.

Plan direct een gratis try- out met Pim of bel 020-4635850

Vitaliteit in een nieuw jasje

Vitaliteitsprogramma bedrijven

Online vitaliteitsprogramma

Boek nu een vitaliteitsprogramma waarin alle medewerkers met elkaar aan de slag gaan. In teams (of individueel) gaan jullie meters maken en zoals jullie gewend zijn.. ‘’We make it a game’’!

Into Fresh Air Online Energizer

Energizer into fresh air

De fantastische online energizer Into Fresh Air zorgt voor een korte pauze tijdens je online event, online vergadering of online bedrijfsuitje.

Activiteitenkalender bedrijven scholen

Activiteitenkalender

Boek makkelijk en snel een gevarieerde activiteitenkalender. Zorgvuldig samengesteld met kwalitatieve online fun- en teambuilding games, vernieuwende energizers en social walks- en lunches, waar het onderlinge contact met collega’s centraal staat.